Menu
Guirado
Guirado
Fem tot el que implica un procés de comunicació: branding, direcció d’art, disseny web i màrqueting digital. A més, tenim un equip dedicat a projectes d’arquitectura i de disseny d’interiors.

Branding

Definim els elements clau de la marca per a generar identitats reconeixibles. Construim llenguatges que fan que els punts de contacte millorin la marca.
Estratègia
Abans de dissenyar o pensar-ne el nom, és important analitzar el context d’una marca: conèixer els públics, objectius, o competència permetrà generar-ne una bona estratègia per fer-ne servir els canals de forma efectiva.
Naming
El nom és el primer que coneixem d’una marca i una oportunitat per explicar-ne coses. A més de representar-la, és important que soni bé i es recordi fàcilment.
Disseny d'identitat
A més del logotip, que és l'element identificador bàsic d'una marca, la seva identitat pot estar feta de més recursos amb què comunicar-se, com la tipografia, el color, el to de veu o els continguts.
Creació de continguts
Més enllà de la seva imatge, una marca pot comunicar-se a través d'allò que explica. Llançant publicacions, campanyes o col·laboracions amb prescriptors, pot generar continguts interessants pel públic.

Comunicació digital

L'entorn digital té el seu llenguatge propi i ofereix unes possibilitats diferents del mitjà físic. Les aprofitem per dissenyar experiències que, a més d’ajudar a les marques a comunicar-se, siguin riques i intuïtives pels usuaris.

Màrqueting digital
Ajudem els clients a definir estratègies de comunicació que es despleguin als diferents canals de què disposen i en treguin el major rendiment.
Creació de continguts
Generem continguts i campanyes que interpel·lin les audiències de les marques i s'adaptin als usos que fan dels dispositius digitals.
Disseny de webs i apps
Dissenyem pàgines corporatives, e-commerces, apps o microsites que, a més de mostrar les marques, productes o serveis de manera atractiva, ofereixin una navegació fàcil.
Activació digital
Creem campanyes als principals canals digitals (Google, Instagram, Facebook, Linkedin...) que ajudin a promoure marques, productes o serveis. Segmentem audiències i monitorem les campanyes per optimitzar-les constantment.

Disseny d'espais

Dissenyem espais des de la projecció de l’estructura fins a la il·luminació o el mobiliari. Estem especialitzats en l’arquitectura i interiorisme comercials, el retail i el disseny d’estands.

Arquitectura
L’estructura dels espais, la tria de materials o la seva il·luminació poden fer l’experiència d’habitar-los més o menys agradable, a més de comunicar idees o contribuir al medi ambient.
Interiorisme
Dissenyem la il·luminació, el mobiliari i la decoració per vivendes, oficines o espais comercials amb l'objectiu de fer-los humans i habitables.
Retail i disseny d'espais
Dissenyem la il·luminació, el mobiliari i la decoració per vivendes, oficines o espais comercials amb l'objectiu de fer-los humans i habitables.
Mobiliari
Dissenyem mobiliari per vivendes, oficines o espais comercials amb l'objectiu de fer-los humans i habitables.

Disseny i direcció d'art

Un cop hem definit el llenguatge visual d’un projecte, el traslladem a totes les peces que en formen part. Ens ho passem especialment bé formalitzant i tenint la cura pels detalls, tant en la direcció d’art com en el disseny de peces impreses o digitals.

Disseny editorial
Llegir una publicació o sostenir-la a les mans és una experiència on l’estructura dels continguts, el ritme de la narració o el tacte i el pes de l’objecte són determinants.
Packaging
El contenidor d'un producte és una oportunitat perquè les marques parlin a través del material, la disposició de la informació o els recursos visuals. A més de dissenyar-los, ajudem a les marques a definir aquests elements.
Senyalística
La senyalística ha d’ajudar els usuaris a orientar-se, a més d'identificar les marques i comunicar-ne els valors amb els materials. Plantegem la senyalització global, en dissenyem totes les peces i en controlem la producció i instal·lació.
Direcció d'art
Col·laborem amb professionals del món de la fotografia, el vídeo o la il·lustració per generar continguts visuals que, sota la nostra direcció, incorporen la idea del client vista a través de la sensibilitat dels col·laboradors.
Producció gràfica
A més dels serveis creatius, tenim la capacitat tècnica i una xarxa de proveïdors que ens permeten imprimir i retolar tot tipus de suports i espais.

Aquest lloc utilitza cookies. En tancar la finestra emergent, acceptes el seu ús. Per a més informació o per seleccionar les vostres preferències consulteu els nostres avisos legals. Saber-ne més

Acceptar