Menu
Guirado
Guirado

La Casa dels Clàssics

Una identitat d'esperit clàssic amb maneres contemporànies
Guirado

La tipografia és l’element central d’una identitat que reflecteix el caràcter humanista del projecte. La Louize és una revisió actual de la Trajan, un tipus de lletra basat en les inscripcions tallades a la Columna de Trajà, traslladant la idea de ‘clàssic contemporani’ al llenguatge visual.

Guirado

Ens van encarregar fotografiar una col·lecció que s’havia dissenyat anteriorment. Amb el Leo Croma, vam retratar els llibres envoltats d’elements de referència clàssica que contrasten amb un tractament de la llum contemporani.

La web és un e-commerce on animacions, superposicions i cantonades arrodonides donen un caràcter dinàmic i digital a uns continguts clàssics i editorials.
Mira la web del projecte.

Una de les iniciatives principals de l’entitat és el Festival Clàssics, on artistes contemporanis revisen obres clàssiques amb un tema comú que varia a cada edició. Des de l’estudi, en concebem i dissenyem totes les campanyes de comunicació.

Branding Comunicació digital Direcció d'art Disseny de webs i apps Disseny editorial Disseny i direcció d'art Estratègia

Aquest lloc utilitza cookies. En tancar la finestra emergent, acceptes el seu ús. Per a més informació o per seleccionar les vostres preferències consulteu els nostres avisos legals. Saber-ne més

Acceptar